Inför FBK Balkan – IFK Malmö

Fyra raka förluster har fått IFK Malmö att bli inblandat i division 4 Sydvästras bottenstrid och är därför i stort behov av en seger i fredagens bortamatch mot FBK Balkan.   

Då väntar en mycket viktig match borta mot Balkan. De ligger poängen bakom oss och vi kommer ifrån en oerhört tuff period med fyra raka förluster.

Våra två senaste förluster, mot de två bästa lagen i serien, har varit mycket knappa. I båda matcherna stod det och vägde i 60 minuter, och det var vi som tryckte på, men vi fick inte in någon ledningsboll och tvingades fortsätta att spela i uppförsbacke.

Nu behövs det ytterligare en insats med hårt arbete och enkla beslut för att jobba oss in i det hela, samt ta de tre mycket viktiga poängen som står på spel. 

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9. Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 14. Markus Folkesson,16. Omar Rincon Buritica, 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola, 24. Jörgen Svensson.

Aktuellt:
Patrik Larsson drog på sig sin tredje varning i den förra hemmamatchen mot Hyllie IK och är avstängd. Lucas Horntvedt är skadad och Johan Palmström saknas av privata skäl. På skadelistan finns sedan tidigare även Ashley Fransson Mutimutema.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.00 på Malmö Stadion.