IFK Malmös P98-2 vann söndagens bortamatch i P14 Sydvästra grupp D mot Bunkeflo FF Svart med 5-1 (1-0).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Vi rullade bollen bra från start, utmanade och slutade aldrig att springa fastän att vi inte fick utdelning. Efter paus började också det hårda jobbet att ge resultat i form av mål och överlag var det en mycket stark laginsats.

Ahmed El Jaouni var tillbaka i spel och gjorde en riktigt bra match som högerback. Tidigare har vi saknat en snabb och teknisk ytterback på den kanten. Förutom en helggjuten insats där bak gjorde han två av våra fem mål. De andra tre fullträffarna kom från planens bästa spelare, Javid Hosseini.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist:0-2 Omar Almograbi,  

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Ifteker Hossain, Antonio Dinoni (lk), Wael Chemali, Ahmed El Jaouni – Kevin Hoxhaj, Ilir Tahiri, Mahmoud Abou Hechme, Mohammed Ghaleb – Javid Hosseini, Omar Almograbi. Avbytare: Mohammad Elsari, Yunis Al-Imam.

Matchens lirare: Javid Hosseini.

Matchdräkt: Vita tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.