Vilka spelare kommer och vilka går? Ifkmalmo.com ger dig allra senaste nytt om vad som händer i IFK Malmös damlag inför säsongen 2013. 

Senaste nytt (2013-03-07 01:19): Ida Lagerqvist, en 20-årig försvarare från småländska Ormaryds IF, är klar för IFK Malmö.

Spelare

Klara spelare: Angelica Landgren, Camilla Rahmberg (ny) – Camilla Bergström,  Caroline Ekdahl, Caroline Fransson (ny), Caroline Lund (ny), Farah Sobhie (ny), Fatime Imeri (ny), Frida Emanuelsson (ny), Frida Karlsson, Hanna Knutsson (ny), Helena Nilsson (ny), Ida Lagerqvist (ny), Jannika Nilsson, Jenny Malmström, Jessie Sjöström (ny), Josefine Björkegren,  Louise Andersson (ny), Malin Tufvesson, Maja Skans (ny), Nicole Malmqvist (ny).

Nyförvärv: Camilla Rahmberg (Åkarp IF), Carolina Videla (BK Olympic), Caroline Fransson (Lilla Torg FF), Caroline Lund (Backarnas FF), Farah Sobhie (Backarnas FF), Fatime Imeri (klubb okänd, Danmark), Frida Emanuelsson (BK Olympic), Hanna Knutsson (Svedala IF), Helena Nilsson (långt uppehåll, tidigare Eriksfälts FF), Ida Lagerqvist (Ormaryds IF), Jessie Sjöström (uppehåll, tidigare BK Olympic), Louise Andersson (lån, Nässjö FF)*, Maja Skans (Backarnas FF), Marie Striberger (långt uppehåll, tidigare Bunkeflo IF), My Kronvall (BK Olympic), Nicole Malmqvist (Backarnas FF).

Förluster: Anna Gustafsson (klubb ej klar), Emelie Fennhagen (klubb ej klar), Hannah Nilsson (slutar), Johanna Andersson (klubb ej klar), Malin Andréasson (klubb ej klar), Marie Striberger (slutar), Mia Roslund (gör uppehåll), My Kronvall (gör uppehåll), Pauline Thynell (Blentarps BK), Pia Lindström (gör uppehåll, tillgänglig vid behov), Rebecca Burri (gör uppehåll), Susanne Carlsson (slutar).

Ledare

Tränare: Stefan Björkegren (ny). 
Assisterande tränare: Mikael Mellevik (ny)

Artikeln ursprungligen publicerad 2012-12-10 23.14

FOTNOT. Marie Striberger tränade bara med laget under en kort period innan hon åter valde att lägga skorna på hyllan. My Kronvall valde att inte fortsätta i mars.