En fyra månader lång försäsong är till ända för IFK Malmö som på fredagen inleder seriespelet i division 4 Södra med hemmamatch mot FC Trelleborg.
– Äntligen. Det här är vad vi har längtat efter, säger tränare Dan Fransson.

Grästräningarna har ännu lyst med sin frånvaro i och med den kalla vintern, men Fransson är ändå positiv.

– Pusselbitarna börjar falla på plats. Vi gjorde ett riktigt bra genrep mot KSF Prespa Birlik och hoppas ta med oss det bästa från den matchen, konstaterar IFK-tränaren som samtidigt höjer ett varningens finger för FC Trelleborg.

– Det är ett oerhört fysiskt lag och det gäller att vi inte viker ner oss på mittfältet.

Situationen i truppen är nästintill bästa tänkbara. Försvararen Johan Nilsson Guiomar är dock avstängd efter att på fredagen ha fått sitt straff för den grova utvisningen i träningsmatchen mot Bara GIF. Skånes Fotbollförbunds dom löd på två matcher.  

Truppen:
Daniel Pode – Alexander Malmström, Alexander Nuñez Coña, Alvaro Olguin Maldonado, Andreas Johansson, Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Åkesson, Jonas Pantelidis, Jörgen Nilsson, Jörgen Svensson,  Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson (lk). 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.