Inför division 4 Södra: Kommit och gått i IFK Malmö

Vilka spelare har kommit och gått? Här får ni en fullständig rapport om vad som har hänt i IFK Malmös A-trupp inför säsongen 2013.

Spelare
 
Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Pode (ny) – Alexander Malmström (ny), Alexander Nuñez Coña (ny), Alvaro Olguin Maldonado (ny), Beqir Hoti, Damir Becirovic (ny), Drilon Sahiti (ny), Edin Zverotic (ny), Endrit Sahiti (ny), Johan Nilsson Guiomar (ny), Johan Åkesson (ny), Jonas Pantelidis (ny), Jörgen Nilsson (ny), Jörgen Svensson, Kevin Lay, Markus Folkesson, Martin Ingelsson (ny), Nedir Muratovic, Patrik Larsson, Quan Pham, Tom Stensson (ny).

Nyförvärv: Alexander Malmström (Sölvesborgs GoIF), Alexander Nuñez Coña (Lunds BK), Alvaro Olguin Maldonado (Lunds BK), Damir Becirovic (Lilla Torg FF), Daniel Pode (BW90 IF), Dardan Behrami (BK Olympic), Drilon Sahiti (KSF Kosova IF), Edin Zverotic (FC Trelleborg), Endrit Sahiti (KSF Kosova IF), Johan Nilsson Guiomar (Trelleborgs FF), Johan Åkesson (Skillinge (IF), Jonas Pantelidis (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Jörgen Nilsson (Kristianstads FF), Lennie Sjöström (Eriksfälts FF), Martin Ingelsson (Lunds BK), Tom Stensson (MF Pelister).

Förluster: Ahmedin Sudic (BK Olympic), Aleksandar Cvetkovski (IFK Trelleborg), Andreas Omidfar (Limhamns FF), Andreas Åkerlund (BK Olympic), Armend Xhemajli (klubb ej klar), Ashley Fransson Mutimutema (Åkarp IF), Christoffer Nordgaard (FC Trelleborg), David Karlsson (Harrie FF), Fozulazeem Bashir Razwan (Limhamns FF), Johan Palmström (FC Trelleborg), Lucas Horntvedt (Malmö City FC), Omar Rincon Buritica (KSF Srbija Malmö), Tobias Rosenlind (IFK Trelleborg), Vedat Shala (klubb ej klar).

Utlånade spelare: Walid Shams (Malmö City FC).

Nedflyttade i U-truppen: Dardan Behrami.

Ledare

Tränare: Dan Fransson (andra säsongen).
Assisterande tränare: Esad Pendek (ny).
Målvaktstränare: Stefan Björkegren (ny).
Lagledare: Fredrik Andersson (andra säsongen). 
Materialförvaltare: Selman Yalcin (andra säsongen).

Artikeln ursprungligen publicerad 2012-11-19 13.31.