Med en omgång kvar av division 4 Sydvästra kan IFK Malmös damlag börja ladda för kval till trean. Eftersom lördagens resultat gick serietvåans väg hade man inte ens behövt vinna borta mot Bunkeflo FF där det blev förkrossande 6-2 (2-0).

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 0-1 Jenny Sandén (passning), 0-2 Josefine Björkegren (hörna), 1-3 Zahra Hosseini (passning), 1-5 Josefine Björkegren (passning), 1-6 Malin Tufvesson (passning).

Startelvan, första  halvlek (4-2-3-1): Angelica Landgren – Camilla Bergström, Anna Celiz Håkansson, Frida Emanuelsson (lk), Fatime Imeri – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Stephanie Lund, Jenny Sandén, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Xheneta Dedinca (Stephanie Lund 20), Nicole Malmqvist (Sandra Persson Möller 25), Zahra Hosseini (Caroline Lund 38), Emilia Björklund (Jenny Sandén 39).

Startelvan, andra  halvlek (4-2-3-1): Angelica Landgren – Camilla Bergström, Anna Celiz Håkansson, Frida Emanuelsson (lk), Fatime Imeri – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Xheneta Dedinca, Emilia Björklund, Nicole Malmqvist – Zahra Hosseini. Avbytare: Caroline Lund, Jenny Sandén, Sandra Persson Möller, Stephanie Lund.

Matchens lirare: Caroline Lund.

Matchdräkt: Gula tröjor (med röda västar)/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Angelica Landgren)

Bunkeflo FF
Matchdräkt: Gula tröjor/svarta byxor/gula strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusblå tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 45.05.
Speltid, andra halvlek: 46.30.

FOTNOT. 2-0-målet nickade Malin Tufvesson in efter en hörna från Josefine Björkegren.