Drygt två minuter var allt som återstod då inhopparen Bikhtiyar Rashid satte 3-2 (2-1) och gav IFK Malmös U19 segern i fredagens bortamatch mot Veberöds AIF/Linero IF i juniorlagsserien division 2 Södra.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 2-3 Dardan Behrami.

Startelvan (4-4-2): Peter Nielsen – Sami Al-Khafaji, Ali Cheaib, Kader Saead Cali, Guillermo Dupuy Silva – William Mårtensson, Belmin Karic, Dardan Behrami, Ali Hasan – Farid Razwan (lk), Mohammed Abdúl Wadoud. Avbytare: Hamza El Mohamad (Sami Al-Khafaji 20), Filip Alisic (Ali Hasan 40), Lasor Rashid (Mohammed Abdul Wadoud 46), Bikhtiyar Rashid (William Mårtensson 70), Oliver Wernicki.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvakternas dräkt: Ljusgrön tröja/svarta långbyxor/svarta strumpor (Peter Nielsen).

Matchens lirare: Dardan Behrami. 

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.00

FOTNOT. Belmin Karics 2-0-mål kom på straff.