IFK Malmö satte inte chanserna

En mängd heta chanser och stort bollinnehav räckte inte för toppkrigande IFK Malmö som saknade skärpan fullständigt i division 3-mötet med Husie IF, 0-1 (0-1).

Björn Ågren, tränare i IFK Malmö:""

Resultatet speglar väl inte riktigt matchen. Vi hade ett flertal vassa målchanser, men Husie offrade sig tappert framför mål och vår skärpa fanns inte där.

Bara i första halvlek åstadkom vi tre-fyra rena lägen där det skulle varit mål, bland annat ett skott i stolpen av Jörgen Nilsson. Men det gäller att sätta sina chanser, annars biter det dig i baken, vilket hände i dag. Husie skapade totalt sett tre till fem lägen. Under 90 minuter.

Vår rörelse utan boll var ibland rent ut sagt dålig och passningarna satt inte där de skulle. Tycker dock att detta kändes som en mycket bättre pretation än mot IFK Trelleborg och bitvis spelade vi kanonbra. Vissa saker behöver vi snacka igenom och det gör vi under veckan.

På lördag möter vi serieledaren Hittarp på bortaplan.

Tills vidare hittar ni all statistik här.

Text: MIchael Lindholm