Äntligen kom den efterlängtade segern för de gula damerna som på söndagen besegrade Vellinge IF med 2-0 (0-0) i division 3 Sydvästra.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-0 Leotrime Beqiri (passning)

Startelvan, första halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Cecilia Isaksson, Camilla Bergström, Lina Silverberg – Ida Lagerqvist – Oda Jönsson, Josefine Björkegren, Malin Tufvesson, Helena Matkovic – Frida Emanuelsson (lk), Leotrime Beqiri. Avbytare: Mimmie Wetterholtz (Oda Jönsson 20), Therese Broddesson (Leotrime Beqiri 20), Caroline Möller (Lina Silverberg 20), Rebecka Mellevik (Cecilia Isaksson 35), Elif Kadriu.  

Startelvan, andra halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Cecilia Isaksson, Camilla Bergström, Lina Silverberg – Ida Lagerqvist – Oda Jönsson, Josefine Björkegren, Malin Tufvesson, Helena Matkovic – Frida Emanuelsson (lk), Leotrime Beqiri.. Avbytare: Caroline Möller, Elif Kadriu, Mimmie Wetterholtz, Rebecka Mellevik, Therese Broddesson.

Matchens lirare: Frida Emanuelsson.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Vellinge IF
Matchdräkt:
 Röda tröjor/blåa byxor/röda strumpor.
Målvaktens dräkt: Svart tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.05.