Någon segersvit blev det inte. IFK Malmös damlag åkte på sin sjunde förlust i division 3 Sydvästra då Hyllie IK segrade på Malmö Stadion, 2-0 (1-0).
– Givetvis är vi besvikna, sade tränare Stefan Björkegren till ifkmalmo.se.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Startelvan, första halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Caroline Möller, Camilla Bergström, Maja Skans – Ida Lagerqvist – Helena Matkovic, Josefine Björkegren, Malin Tufvesson, Sandra Persson Möller – Frida Emanuelsson (lk), Leotrime Beqiri. Avbytare: Therese Broddesson (Leotrime Beqiri 19), Camilla Ringman (Josefine Björkegren 36), Lina Silverberg (Helena Matkovic 36), Elif Kadriu (Therese Broddesson 46), Nathalie Akyea Agyekum (Maja Skans 65).

Startelvan, andra halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Caroline Möller, Camilla Bergström, Maja Skans – Ida Lagerqvist – Lina Silverberg, Josefine Björkegren, Malin Tufvesson, Helena Matkovic – Frida Emanuelsson (lk), Elif Kadriu. Avbytare: Camilla Ringman, Leotrime Beqiri, Nathalie Akyea Agyekum, Sandra Persson Möller, Therese Broddesson

Matchens lirare: Josefine Björkegren.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Hyllie IK
Matchdräkt:
 Gröna tröjor/svarta byxor/svarta strumpor.
Målvaktens dräkt: Lila tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Nej  

Speltid, första halvlek: 45.38.
Speltid, andra halvlek: 46.10.