BK Höllviken – IFK Malmös U19 0-1

Toppkrigande IFK Malmös U19 fortsätter att vinna knappt i juniorlagsserien division 2 Södra där man på söndagen tog sin fjärde raka seger i bortamötet med BK Höllviken, 1-0 (0-0). Precis som i matchen innan var det Hamza El Mohamad som blev segerskytt.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 0-1 Dardan Behrami

Startelvan (4-4-2): Josef Habainy – Guillermo Dupuy Silva, Kader Saead Cali, Ali Cheaib, Belmin Karic – Mihaly Szeregnyi, Farid Razwan (lk, 0-35), Dardan Behrami (lk, 35-90), Kafi Ismael – Hamza El Mohamad, Mohammed Abdul Wadoud. Avbytare: Oliver Wernicki (Guillermo Dupuy Silva 20), Elmin Sefoski (Farid Razwan 35), Lasor Rashid (Mihaly Szeregnyi 65), Bikhtiyar Rashid (Mohammed Abdul Wadoud 85), Yasir Kakar. 

Matchdräkt:
 Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvakternas dräkt: Ljusgrön tröja/svarta långbyxor/svarta strumpor (Josef Habainy).

Matchens lirare: Josef Habainy. 

IFK Malmö gjorde avspark: Nej. 

Speltid, första halvlek:
45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.00