U19 upp i serietopp

Två omgångar före slutet är IFK Malmös U19 i tabelltopp i juniorlagsserien division 2 Södra efter att ha vunnit söndagens seriefinal mot Liria IF med 3-1 (0-1).

Anes Mravac, assisterande tränare för IFK Malmös U19:

Vinst över serieettan. En match där motståndarna började bäst och rättvist tog ledningen, men under andra halvlek var vi helt nytt lag då vi återigen vände ett 0-1-underläge till vinst med 3-1. Vilket tyder på stor lagmoral, samt uthållighet hos grabbarna som visade att de är oerhört bra tränade.

1-1-målet gjorde vår mittback Ali Cheaib efter en fantastisk djupledslöpning, 2-1 satte Ali Hasan efter en magisk soloprestation och 3-1 fixade Hamza El Mohamad på en frisparksretur.

Stort plus till alla spelarna som verkligen visade inställning i dagens match. Lite extra beröm förtjänar Ali Hasan som ständigt var livsfarlig på mittfältet, en strålande Kader Saead Cali i backlinjen och Lasor Rashid som löpte kopiöst mycket.

TIlls vidare hittar ni all statistik här (länk uppdateras senare).

Text: Michael Lindholm