IFK Malmö samarbetar med Frem

I samband med att IFK Malmös U19-lag hade sin träningsmatch mot BK Frem i Köpenhamn träffades representanter för respektive styrelse för samspråk om framtida samarbeten mellan klubbarna.

Under samtalet framgick det särskilt intresse för fortsatt utbyte med träningsmatcher för både A-lag och U19. Vi diskuterade också om utbyte på träningssidan, det vill säga specifikt för hur träningsuppläggen ser ut och på vilket sätt vi kan lära av varandra.

Möjligen kan vi också tänka oss träningsläger med klubbarna växelvis som värdar. Vi resonerade vidare – om tillfället så är möjligt för respektive klubb och intresserad/kvalificerad spelare – att prova på spel i varandras klubb.

Slutligen bestämde vi att tydliggöra våra gemensamma intressen genom att länka till respektive förenings hemsida. Frems hittar ni här: http://www.bkfrem.dk

Text: Billy Nielsen