"Ni är ett mycket bättre lag"

En av Borstahusens BK:s matchfunktionärer, Kenth Tegnér, lyckönskar per SMS IFK Malmö inför sista omgången efter Österlen FF:s lördagsseger på Ulkavallen med 4-0:
– Lycka till, ni är ett mycket bättre lag!
 
Kenth borde ju veta, eftersom det bara är 1 dryg månad sedan han bevittnade Di Gules besök på Ulkavallen, där vi den 16 augusti vann en stentuff match med 2-0. Han tillägger också att dagens sista hemmamatch för säsongen var mycket jämnare än dess siffror, i synnerhet under första halvleken.
 
Till lördagens matchfakta hör att ÖFF kom med ordinarie manskap (Schön in i 59:e) medan BBK under senare tid fått ersätta 14 man ur den tidigare truppen med 6 juniorer, några hemvändare samt ytterligare ett par "avdammade lojala borstahusare som redan lagt av". Allt enligt nya internrekryterade tränaren i Borstahusens BK, Mikael Sandholm, som sympatiskt deklarerar att "vi ännu inte har kunnat återskapa en erforderlig spelartrupp, men däremot redan hittat den fina gamla trygga stämning som jag själv så gärna minns från mina spelarår i klubben".
 
IFK Malmö gratulerar Borstahusens BK till dess resning och klockrena tränarval. Och framförallt till att säsongens kollaps bara blev en parentes i klubbhistorien. Webbredaktionen tror att kvarvarande 9 seriekolleger kan förena sig i en förhoppning om föreningens snara återkomst i div 3 nästnästa säsong.