Inför IFK Malmö – Stafsinge IF

Bara tre dygn efter söndagens snöpliga seriefinalförlust mot Österlen FF inleder IFK Malmö division 2-kvalet med att möta Stafsinge IF hemma på Malmö Stadion.

Ny match och spännande kval. Efter en mycket tung förlust senast så är det dags igen och vi brinner av revanschlust. Vi hade en bra träning och snack i måndags och det känns som att killarna kommer ge allt de har för att ta oss igenom en tuff och oviss uppgift.

Därför skall vi lita på det spel som tagit oss hit efter en mycket bra säsong, speciellt hösten, och det känns bra att få en match direkt så vi kan fokusera på fotbollen.

Nu kör vi och det är allt eller inget i dessa drabbningar, bara att älska läget för vi kvalar ju trots allt uppåt för en plats i division 2 vilket är få förunnat.

Vi är redo, nu kör vi så det ryker vid avspark 19.00.

Forza ”di gule”.

Truppen: Andreas Boman, Daniel Pode (lk) – Ahmedin Sudic, Anton From, Armin Pasagic, Damir Becirovic, Edis Djugumovic, Filip Widman, Jens Larsson, Johan Åkesson, Jörgen Nilsson, Leutrim Mejzinolli, Mattias Hansson, Mohamed Ramadan, Oguzcan Avci, Tim Vincze, Tobias Rosenlind, William Mårtensson.

Saknas: Don Magnusson (sjuk), Emil Kadhum (lårskada) och Martin Ingelsson (studier).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Malik Sesay, huvudtränare