Inför GIF Nike – IFK Malmö

En match är allt som återstår av tävlingssäsongen för IFK Malmö som har ett drömläge att gå upp i division 2 efter 5-0 i den första kvaldrabbningen hemma mot GIF Nike. I dag väntar retur på Lomma IP.

Nu kör vi. Sista tävlingsmatchen för i år och en mycket viktig sådan. Vi har ett bra resultat från första drabbningen, men det är ny uppgift nu och 0-0 vid avspark. Tanken är att avsluta på bästa möjliga sätt, så att spela på resultatet är inte vad som kommer att ske.

Vi vill se ett lika koncentrerat lag från start som senast med ett aggressivt spel både framåt och bakåt, så skall det kunna gå vägen. Truppen har ett stort självförtroende och tror stenhårt på detta så vi ska ge Nike en ordentlig match på nytt.

Det är allt att vinna och inget att förlora, så bara ut grabbar, ge järnet och lämna allt på planen.

Avspark sker klockan 14.00 på Lomma IP.

Truppen: Andreas Boman, Daniel Pode (lk) – Ahmedin Sudic, Anton From, Armin Pasagic, Damir Becirovic, Edis Djugumovic, Filip Widman, Johan Åkesson, Jörgen Nilsson, Leutrim Mejzinolli, Martin Ingelsson, Mattias Hansson, Mohamed Ramadan, Oguzcan Avci, Tim Vincze, Tobias Rosenlind, William Mårtensson.

Saknas: Don Magnusson (sjuk), Jens Larsson (sjuk) och Emil Kadhum (privata skäl).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.45 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Malik Sesay, huvudtränare