Snabba mål när U19 vann

IFK Malmös U19 bjöd på gladfotboll med fem mål på en dryg halvtimme då man vann söndagens träningsmatch mot BK Flaggs B-lag med 5-1 (5-0). Och för att ytterligare krydda det hela, fyra raka fullträffar av gula skyttekungen Hamza El Mohamad.

Anes Mravac, tränare för IFK Malmös U19:

Det är bara att applådera vår första halvlek där vi spelade ut BK Flagg efter noter. Vårt anfallsspel firade stora triumfer och särskilt Hamza El Mohamad som svarade för inte mindre än fyra egna fullträffar inom loppet av drygt 25 minuter.

Givetvis var El Mohamad planens odiskutable gigant, men jag vill även framhålla mittfältet under de första 45 minuterna, samt Mihaly Szeregnyi. I målet fick Jack Tromp lite mer att göra i andra halvlek, en uppgift som han klarade med bravur.  

Text: Michael Lindholm

FAKTA

BK Flagg B – IFK Malmö 1-5 (0-5)
Arena: Kirsebergs IP, konstgräs.
Publik: 20.
Domare: Uppgift saknas.
Mål: 0-1 (7) Ali Hasan, 0-2 (12) Hamza El Mohamad, 0-3 (17) Hamza El Mohamad, 0-4 (31) Hamza El Mohamad, 0-5 (38) Hamza El Mohamad, 1-5 (60) Spelare okänd.
Assist: 0-1 Mohanad Muayad Al-Saadi, 0-2 Mohamed Rahmé, 0-3 Mohamed Rahmé, 0-4 Dylan Houssein Karim Maroof Gomli, 0-5 Dylan Houssein Karim Maroof Gomli.
Varningar, BK Flagg: Uppgift saknas.
Varningar, IFK Malmö: Hamza El Mohamad (35).
Utvisningar, BK Flagg:
Utvisningar, IFK Malmö:

Startelvan (4-3-3): 32. Jack Tromp – 2. Yasir Kakar, 4. Farid Razwan, 3. Oscar Persson (lk, 46-90), 17. Mihaly Szeregnyi – 7. Mohanad Muayad Al-Saadi, 20. Mohamed Rahmé, 8. Yousef Adil Ali – 14. Dylan Houssein Karim Maroof Gomli, 16. Ali Hasan, 10. Hamza El Mohamad (lk, 0-45). Avbytare: 6. Samir Alkic (Yousef Adil Ali 30), 11. Konstantinos Andreadis (Hamza El Mohamad 46), 9. Sajjaad Abbas (Mihaly Szeregnyi 46), 12. Lasor Rashid (Ali Hasan 60, före målet).

Byten
(30) Samir Alkic in, Yousef Adil Ali ut
(46) Konstantinos Andreadis in, Hamza El Mohamad ut
(46) Sajjaad Abbas in, Mihaly Szeregnyi ut
(60) Lasor Rashid in, Ali Hasan ut

Ledare: Anes Mravac (tränare). Abdel-Rahman Shalaby (assisterande tränare)

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Jack Tromp).

IFK Malmö började med boll: Ja.

Matchen spelades 2×45 minuter.