Köp säsongskort till webbsändningarna

Vill du kunna följa ditt gula favoritgäng under hela året, men inte har möjlighet att vara på plats? Då kan IFK Malmö nu erbjuda dig ett säsongskort till våra webb-TV-sändningar för det facila priset om 1 995 kronor som garanterar minst 21 direktsända division 2-matcher via ifkmalmo.se.
 
""Beställning görs genom att skicka ett mejl till info@ifkmalmo.se, följt av omgående betalning på vårt PlusGiro 88 37 24-7. Eftersom det är kort om tid inför premiären vill vi även att ni skickar en kopia på er insättning.
 
Klubben har i skrivande stund 20 säsongskoder som vi kan erbjuda utan att plattformsleverantören Sportsground tar någon transaktionsavgift, och IFK får således en större del av intäkterna. När dessa är slut säljs koderna enbart på idrottplay.se.
 
För att allt ska vara klart redan till premiären, behöver vi ha din beställning senast 13.00 på lördag. Därefter kan vi inte garantera någon leverans före avspark 14.00 och i sådana fall rekommenderar vi köp direkt via idrottplay.se där koden visas omedelbart efter betalning. 
 
Så ta chansen nu att vara med om något historiskt!
 
Det är inte utan stolthet Malmökamraterna av år 1899 erbjuder medlemmar, supportrar och partners att kunna bibehålla den visuella kontakten vart man än befinner sig i världen.

Gula fotbollshälsningar
Redaktionen för IFK Malmö TV
 
PS. För dig som vill se matcherna på plats går det givetvis att köpa ett vanligt årskort för 600 kronor. DS.