Inför IFK Malmö – Lindsdals IF

Efter fem års frånvaro gör anrika IFK Malmö på lördagen comeback i division 2 med hemmamatch mot Lindsdals IF. Det är dessutom en historisk premiär då drabbningen direktsänds i klubbens nystartade webb-TV-kanal.

Välkomna alla trogna supportrar till IFK Malmös efterlängtade åtkomst i division 2. Då är vi äntligen framme vid seriepremiär och det ska bli härligt att få spela matcher som gäller något igen.

Alltid spännande att se hur långt man kommit med lagbygget efter vår långa svenska försäsong. Dock känns det som att vi senaste tiden börjat få fason på spel organisation, trots många tappade sedan fjolåret och många nya in. Sådant tar alltid tid innan det sitter på sin plats.

Vi känner oss starka fysiskt och har en bra speed och tekniskt kunnande i laget. Därför är vi övertygade om att ju längre tid det går desto bättre blir vi.

Varje match kommer vi att sälja oss dyrt och killarna har bra go och sammanhållning redan. Är taggade precis som oss tränare, så väl mötta lördag 14.00, gott folk, och IFK Malmös nystart i division 2.

Forza "di gule".

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode (lk) – 2. Andréas Persson, 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 5. Anes Mravac, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 11. Anton From, 12. Jatto Camara, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 21. Ali Hasan, 22. Evvel Husic, 23. Demokrat Maxhuni. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Matchen sänds i IFK Malmös webb-TV med start klockan 13.55. Pris: 99 kronor. 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Malik Sesay, huvudtränare