Inför Torns IF – IFK Malmö

Division 2-nykomlingen IFK Malmö öppnade starkt med 4-1-triumf över Lindsdals IF och går för sin andra raka seger i lördagens bortamatch mot topptippade Torns IF. En drabbning som har avspark klockan 14.00 på Tornvallen i Stångby.

Ny match mot en av seriefavoriterna, nu i form av Torns IF som blir en riktig värdemätare för oss att se var vi står.

Jag förväntar mig en väldigt tuff tillställning då Torn säkert vill ta revansch för premiärförlusten mot BW90 i Bjärsjölagård. Men vi ska gå in 100 procent, ge dem en rejäl match och som bekant kan allt hända i fotboll.

Väl mött trogna supportrar för vi ses väl i eftermiddag!?

Forza "di gule".

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – , 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac (lk), 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 12. Jatto Camara, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 17. Alan Asaad, 20. Simon Kralj, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic, 24. Daniel Nilsson. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Andréas Persson (ont i revbenen), Filip Widman (stukad fot), Tobias Rosenlind (sjuk).

Matchen sänds i IFK Malmös webb-TV med start klockan 13.55. Pris: 99 kronor. 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Malik Sesay, huvudtränare