Inför IFK Malmö – FC Rosengård 1917

Poängförlusten senast mot Kvarnby IK sved rejält för division 2-klubben IFK Malmö som har laddat om inför onsdagens derby där toppkrigande lokalkonkurrenten FC Rosengård 1917 står för motståndet på Malmö IP.

Ännu ett Malmöderby och en härligt inspirerande uppgift. Detta kan bli en intressant match då vi känner oss i bra form och det ska bli roligt att mäta krafterna med ett tippat topplag.

Väl mött i kväll.

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00

Plats: Malmö IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – 2. Andréas Persson, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac (lk), 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 12. Daniél NIlsson, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Adriano Kalisiak, Jatto Camara (bruten fot). Simon Kralj.

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.