Inför Eskilsminne IF – IFK Malmö

Det är tätt matchande för IFK Malmö som på tisdagen spelar åttondelsfinal i DM borta mot division 1-klubben Eskilsminne IF. En match där seger innebär avancemang till Svenska Cupen 2016-2017.

Eskilsminne är en drabbning som vi i vanliga fall skulle ha sett som en utmaning, men som läget är i truppen med skador på tongivande spelare och tätt matchschema (sö/serien, ti/DM, on/HIF och lö/serien) har vi inte fullt fokus på denna uppgift.  Serien är det viktigaste, fast vi kommer absolut att gå för seger.

Text: Björn Ågren, tränare

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Plats: Harlyckans IP.

Truppen: Henrik Bäckström – Adriano Kalisiak, Alan Asaad, Anton From, Armin Pasagic, Damir Becirovic, Daniél NIlsson, Demokrat Maxhuni, Evvel Husic, Filip Widman, Fredrik Jönsson, Jörgen Nilsson, Lucas D'Ambrosio, Mohammad El-Kayed, Tevin Kristiansen, Tobias Rosenlind. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 16.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.