IFK Malmö söker ungdomsledare

IFK Malmö

Ungdomsverksamheten i IFK Malmö Fotboll växer i rask takt. Men för att inte stanna upp i utvecklingen behöver vi nu också fler tränare och ledare som engagerar sig.

Du som tränare bör ha ett stort fotbollsintresse och vilja att lära ut, samtidigt som du naturligtvis brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Den sociala förmågan är således minst lika viktig som dina kunskaper i det gröna fältets schack.

I IFK Malmö tas du väl om hand och ges de rätta förutsättningarna att utbilda våra spelare. De flesta lagen tränar företrädesvis två till tre pass per vecka och utöver detta tillkommer det oftast en match varje helg. När möjlighet finns spelar vi också olika turneringar.

Som tränare kommer du, beroende på grundnivå, att regelbundet få gå de kurser som erbjuds i Skånes Fotbollförbunds eller annans regi, allt enligt en särskild plan som görs upp tillsammans med klubbens ledning. Din förkovran som pedagog betyder lika mycket som spelarnas utveckling och tanken är att växa ihop.  Hos oss får du som ledare också kontinuerliga interna utbildningar där vi sätter stor vikt vid vår egna syn på fotbollen och hur den ska spelas samt hur vi ska uppträda på en fotbollsplan.

Alla har dock varken intresse eller kunskap för att vara tränare, men det finns många uppgifter kring ett lag. Du som är duktig administrativt kanske kan vara lagledare, eller hjälpa till med materialbiten. För den som vill engagera sig försöker vi helt enkelt hitta en passande roll, och vi ser gärna att det är du som spelarförälder. Varför inte ta chansen att bli en del av din son eller dotters lag?

Gör slag i saken redan nu och kontakta våra sportsligt ansvariga enligt nedan eller genom att skicka ett mejl till info@ifkmalmo.se.

Vi ser gärna att just du blir en del av den gula fotbollsfamiljen.

Mikael Tellqvist
Sportchef
0702-541052

Anes Mravac
Ungdomsansvarig
0762-779338