Zekovic återvänder till Olympic

Slutjublat i gul tröja. Sadmir Zekovic lämnar IFK Malmö efter drygt åtta månader och återvänder till BK Olympic. Foto: Michael Lindholm 2017

Efter drygt en halv säsong bryter anfallaren Sadmir Zekovic sitt avtal med IFK Malmö och återvänder till division 3-klubben BK Olympic.

23-åringen gjorde sitt sista framträdande för ”di gule” då han så sent som i måndags medverkade i U-lagets match mot FC Rosengård 1917. Ett möte IFK vann med 6-2 sedan Zekovic svarat för ett av målen.

I lördagens A-lagsdrabbning mot Österlen FF var anfallaren avstängd.

– Synd att han lämnar. En duktig spelare som ingått i truppen. Men det är hans val och då får det bli så. Kan bara tacka honom för den här tiden och önska honom lycka till i fortsättningen, kommenterar IFK Malmös tränare Nils-Erik Persson.

I vårens träningsmatchande gjorde Sadmir Zekovic mål i var och varannan match. Under seriespelet har han på senare tid haft tuffare att slå sig in i startelvan. Konkurrensen har ökat sedan målsprutan Mohamed Ramadan återvänt till Malmökamraterna efter sommaruppehållet.