IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till lördagens seriematch borta mot Ljungskile SK i Ettan Södra. 

Matchen, som har avspark klockan 16.00, spelas på Edsborgs IP i Trollhättan.

Truppen: 1. Victor Ringdahl – 2. Geronimo Balint, 3. Elliot Lindquist Nilsson,  4. Emil Johansson, 5. Philip Persson Lundgren, 6. André Strandberg,  7. Jakob Andersson, 9. Besnik Rustemaj, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 13. Victor Sköld, 14. Granit Stagova, 15. Henrik Ahlberg, 16. Luka Petrovic, 17. Jesper Rindmo, 18. Aron Már Brynjarsson, 21. Martin Johansson (lk), 23. Gustav Hillstedt. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Mats Einbjörn (lagledare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 09.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.