Information om årskort 2021

Trappa och läktare på Malmö Stadion inför matchen mellan IFK Malmö och Lunds BK. Foto: Christoffer Borg Mattisson 2021

Nu finns chansen att köpa årskort till IFK Malmös återstående elva hemmamatcher i Ettan Södra.

Efter en lång väntan får vi äntligen ta emot publik på Malmö Stadion. Det återstår elva matcher att spela på hemmaplan i Ettan Södra. Ta tillfället och köp ett årskort så att du kan stödja IFK Malmö och se det gula manskapet kämpa om poängen. Med ett årskort är du garanterad plats under tak och får sitta på bekväma stolar med vadderad sits och ryggstöd. Eventuella cupmatcher ingår också.

Priset för årskortet är 1 100 kronor. Ordinarie entréavgift är 120 kronor. Du betalar antingen via Swish (123 176 58 74) eller bankgiro 708-3959 och väljer samtidigt om kortet ska levereras i digital (bara medlemmar i nuläget) eller fysisk form. Ditt val meddelar du genom att skicka ett mejl till info@ifkmalmo.se. Det är också möjligt att hämta årskortet i samband med matchen mot Österlen FF den 12 juni.