Kontraktet klart. Nu siktar vi mot 2022. Vi måste bli fler. Bli ny medlem redan nu för 2022. Det kostar 400 kronor. 

Smidigast är att gå in på ifkmalmo.se/bli-medlem, klicka på stödmedlem under ”Välj lag” och fyll i din e-postadress. Du bekräftar sedan e-postadressen och följer instruktionerna samt betalar direkt med kort eller faktura (14 dagar). Observera att en administrationsavgift på 29 kronor tillkommer för att tillhandahålla denna tjänst.

Vi föredrar att du väljer detta alternativ som även underlättar vår administration. Du kommer då att registreras direkt i medlemsregistret utan manuell handläggning.

Alternativt kan du swisha 400 kronor till 123 176 58 74 eller sätta in beloppet på bankgiro 708-3959. Sänd uppgifter om namn, postadress, mejladress, telefonnummer samt personnummer till medlem@ifkmalmo.se.

Är du redan medlem kommer du att få en avisering med länk via mejl söndagen den 21 november. Om du inte fått mejlet innan dagens slut ber vi dig att kontakta oss på medlem@ifkmalmo.se.

Likviditet är alltid bra.