IFK MALMÖ KLARA FÖR JUNIORALLSVENSKAN!

IFK Malmös P16 är klart för juniorallsvenskan 2001 efter att ha slagit Kristianstads FF med klara 3-0. IFK förlorade dock straffsparkarna med 5-4.

IFK tog kommandot direkt och i den 25:e minuten sköt Ahmed Chahrour 1-0 till IFK Malmö. IFK hade en jättechans strax efter målet men missade. Kristianstad hade en ännu bättre chans i slutet av halvleken men missade.

IFK dominerade i den andra halvleken och Ahmed Chahrour ökade på till 2-0 i den 66:e minuten. IFK skapade en del chanser. När det återstod 10 minuter av matchen blev Kristianstads nr 5 utvisad. I den 88:e minuten fastställde Aziz Husseini slutresultatet till 3-0 Segern var rättvis för "di gule", Kristianstad hade inte mycket mer än den jättechans som de hade i den första halvleken.. Straffarna vann Kristianstad med 5-4 men de hade ingen betydelse för IFK som nu är klara för juniorallsvenskan 2001.

IFK Malmö – Kristianstads FF
Arena: Malmö Stadion, gräs
Mål: 1-0 (25) Ahmed Chahrour, 2-0 (66) Ahmed Chahrour, 3-0 (88) Aziz Husseini