IFK Malmös A-lag vann Skånecupen efter att ha besegrat ett juniorbetonat Malmö FF med 7-0 i finalen.

Kusinerna Marcus och Dennis Nilsson inledde målskyttet genom att göra 1-0 och 2-0. Sedan var det Eric Fischbeins tur att spä på till 3-0. Den tredje Nilsson i IFK med förnamnet Roger satte 4-0. 5-0 var på nytt Fischbein men denna gången efter ett långskott. 6-0 gjorde Joel Lindqvist och det sista målet satte Dejan Lukanic.

IFK Malmö spelade mycket bra och vann rättvist. De visade upp ett bländande passningsspel och det juniorbetonade Malmö FF hade inte en chans. Jimmy Tamandi som normalt är utespelare stod i MFF:s mål och fick ta ut 7 bollar ur nätmaskorna. Jag tror inte ens att ett ordinarie MFF hade haft en chans i dag.

FINAL IFK Malmö – Malmö FF 7-0
Mål: 1-0 (5) Marcus Nilsson, 2-0 (8) Dennis Nilsson, 3-0 (9) Eric Fischbein, 4-0 (12) Roger Nilsson, 5-0 (13) Eric Fischbein, 6-0 (13) Joel Lindqvist, 7-0 (14) Dejan Lukanic

IFK MALMÖ

Stående från vänster:
Marcus Nilsson, Roger Nilsson, Glenn Holgersson,Baskim Sopi
Sittande från vänster:
Eric Fischbein, Dennis Nilsson, Joel Lindqvist, Dejan Lukanic
Liggande:
Martin Alm