Patriks krönika: "Inför matchen mot Sylvia"

Nu är det snart dags för den premiär som vi alla har väntat på.

Inför Sylviamatchen känns det som om vi har fått de förberedelser som vi vill ha, d.v.s. bra träningar i veckan och alla friska i truppen.

Veckan som har gått har varit inriktad på premiärmatchen mot Sylvia, vi har arbetat med att finslipa detaljer i både vårt anfalls- och försvarsspel, fasta situationer och låtit våra forwards arbeta med avslutningsträning.

Vi är mycket positiva inför måndagsmatchen på "Bollspelaren" i Norrköping och tror att om vi får vårt spel att fungera ha stora chanser till de tre poängen. Sylvia är ett lag som jag har erfarenhet av från Landskrona tiden. Ett lag som med små medel har klarat av att hålla sig kvar i ettan under några år och dessutom gjort det bra. Trots att de har tappat Daniel Nannskog och Göran Bergort inför säsongen har de ett mycket intressant lag.

Pär Andersson(fw) och Simon Dogan(b) från IFK Norrköping och Niklas Fredriksson(fw) som har återvänt från GAIS är mycket intressanta nyförvärv och bör kunna bidra till att Sylvia är ännu bättre än föregående år.

Hoppas alla ni gula som inte har möjlighet att ta er till Norrköping kan se matchen på Digital-TV. Vädergudarna har dock ställt till det lite det senaste dygnet med snö i Norrköping, förhoppningsvis inget som äventyrar premiären.