Två segrar för IFK:s damer

Det blev seger för IFKs damer i torsdagens match mot Stavsten, slutresultatet blev 4-2 till IFK, efter en mycket bra match. I söndags var det ny match mot BK Vången, vi fick möta deras F15 lag, som de fick kalla in från en turnering i Staffanstorp,då deras damlag inte hade dykt upp?

Det blev än en gång seger för oss då vi vann med 5-2. Tyvärr kom vi in i deras spel i första halvlek, och det tog ett tag innan Linda Persson kunde rulla in 1-0.

Sedan verkade det lossna för tjejerna och nu började vi rulla boll mer, och vi visade upp ett betydligt bättre spel, vilket resulterade i att Therese Lövqvist kunde göra 2-0. Innan halvlek kvitterar BK Vången till 2-1, och vi går till halvlek med detta resultat.

I halvlek talade vi om att sätta hög press från början och framför allt försöka höja tempot, hålla i bollen och spela vårt spel. I andra halvlek var det vi som hade spelet och vi hade ett stort antal skott och chanser mot mål, innan Linda Persson gjorde 3-1.

Turligt kvitterar BK Vången till 3-2. Sedan fortsätter IFK offensiven på deras planhalva och vi pressar på framåt vilket resulterar i att Linda Persson kan göra 4-2 och även 5-2, vilket blir slutresultatet.

Det kändes bra med ytterligare en seger och alla i laget kämpade och slet, ett plus till Linda Persson för de 4 målen.

Den 4/6 är det ny hemmamatch mot Klagshamn kl 12.00, kom gärna ner och titta.

IFK MALMÖ

Sofia Svensson

Pia Lindström
Sofia Jönsson
Pernilla Frösslund
Karin Caesar
Madelene Ahlgren
Veronica Ahlgren
Veronica Andersson
Therese Lövqvist
Linda Persson
Linda Nilsson
Patricia Kurbiel