IFK Malmö förlorade helgens andra träningsmatch mot IFK Trelleborg med 21-23.

Lagledningen hade sagt OK till spelarna att fira Pierre Chamizos 25-årsdag på lördagen, detta eftersom denna match egentligen skulle spelats på fredagen, och det var svårt för Pierre att hitta annan lämplig tidpunkt för denna begivenhet. Detta kom nu att märkas på spelarnas insats.

Första 7-8 minuterna var vädigt hafsiga, båda lagen kastade bort en hel del bollar, men Trelleborg lyckades rycka till 4-1. Därefter stängde vi kiosken och släppte inte till någonting alls i försvaret och gick till ledning med 10-5 efter att ha gjort 9-1 på 18 minuter och därefter höll vi lätt undan till pausledning med 12-9.

I detta läge anade man en ganska bekväm viktoria, men det visade sig i andra halvlek att lördagen tagit ut sin rätt. Vi hade inledningvis i andra halvlek massor av chanser att punktera matchen, men oskärpa i våra avslut orsakade av trötta hjärnor, gjorde att Trelleborg istället kom i fatt och gick förbi i sluttampen.

Några godkända insatser var det svårt att hitta, men Erik Åström gjorde dock en helt godkänd insats i målet. Bästa målskytt blev än en gång Marius Vargalui med 7 mål.

Nästa match spelas på fredag i Helsinge mot det danska ligalaget Team Helsinge.

Hometeam: IFK TRELLEBORG
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 9-12
Scorefull: 23-21
Arena: –
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Tomas Drivstedt
Erik Åström

Jimmy Nordström
Martin Tiden
Daniel Hedlund
Mikael Olsson
Daniel Thysell
Daniel Persson
Anders Isgren
Pierre Chamizo
Fredrik Nilsson
Marius Vargalui
Awayteam Sub: Marius Vargalui 7
Daniel Hedlund 5
Anders Isgren 3
Jimmy Nordström 2
Daniel Persson 2
Fredrik Nilsson 2