Dramatik när juniorerna förlorade

IFK Malmös allsvenska juniorer förlorade dagens match mot Mjällby AIF. Man förlorade med 5-4 efter att dramatik uppstått i slutminuterna.

IFK Malmö tog kommandot direkt och tog också ledningen genom Martin Jönsson. 2-0 kom genom Daniel Karjalainen som nickade in en passning från Björn Johansson. Mjällby reducerade innan det var dags för 3-1 genom Luan Topalli. I slutet av halvleken reducerade Mjällby igen, efter misstänkt offside.

Andra halvlek var en lång press från IFK:s sida. Trots detta kvitterade Mjällby, innan Ahmed Chahrour efter ett snyggt förarbete gjorde 4-3. Men det skulle inte visa sig hålla länge och 4-4 var ett faktum. IFK Malmö fick en staff med någon minut kvar sedan Ahmed Chahrour dragits ned innanför straffområdet. Daniel Karjalainen slår en lös straff som går utanför.

I stället går Mjällby upp och gör 5-4 så var denna dagen förstörd för "di gule". Man skapade massor av chanser, men man kunde inte utnyttja dessa. Mjällby kom upp på kontringar och gjorde sina mål på dessa.

Nästa match för IFK går på lördag den 25/8 klockan 12 mot IFÖ/Bromölla

IFK Malmö – Mjällby AIF 4-5 (3-2)
Mål: 1-0 Martin Jönsson, 2-0 Daniel Karjalainen, 3-1 Luan Topalli, 4-3 Ahmed Chahrour

IFK MALMÖ (4-4-2)

Syrar Al-Kuwaity

Andrei Moticeac
Samer Ali
Jakob Bergstrand
Björn Johansson

Kelmend Doko
Daniel Karjalainen
Volkan Fidan
Luan Topalli

Martin Jönsson
Jonas Persson

Avbytare

Ahmed Chahrour
Artan Bitiki
Mario Vargas
Per Johansson (målvakt)