Seger mot Helsingörs IF

IFK Malmö besegrade Helsingörs IF med 28-26 i premiären av Teamet Cup.

Här började IFK lite tafatt i både anfalls- och försvarsspel. Helsingör ryckte åt sig en fyra måls ledning på de inledande 10 minuterna. Efter time-out från IFK förändrades matchbilden radikalt. IFK ändrade till ett mer offensivt försvarsspel och gick ikapp och förbi i målprotokollet. Bland annat genom ett bra målvaktsspel av Tomas Drivstedt samt ett bra kontringsspel.

Från time-outen räknat gjorde IFK 12-3 på de avslutande 20 minuterna som nog får anses som den bästa perioden i årets träningsspel. Under andra halvlek kom vi inte upp i riktigt samma standard men bevakade vår ledning på ett bra sätt. Bra prestationer i IFK gjorde Anders Isgren, Pär Winkvist samt målvakten Tomas Drivstedt.

Hometeam: IFK MALMÖ
Hometeam form: –
Awayteam: HELSINGÖRS IF
Awayteam form: –
Scorehalf: 16-11
Scorefull: 28-26
Arena: Baltiska Hallen
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: Tomas Drivstedt
Erik Åström

Jimmy Nordström
Marius Vargalui
Daniel Persson
Martin Tiden
Daniel Hedlund
Mikael Olsson
Daniel Thysell
Pär Winkvist
Anders Isgren
Fredrik Björk
Tommy Billberg
Fredrik Nilsson
Hometeam Sub: Marius Vargalui 8
Anders Isgren 7
Pär Winkvist 6
Daniel Thysell 4
Daniel Hedlund 2
Martin Tiden
Awayteam Squad: –
Awayteam Sub: –