Aziz tvåmålsskytt när juniorerna vann

IFK Malmös juniorlag vann i dag över Ängelholms FF med 4-0, sedan Ängelholm drabbats av två utvisningar.

– Vi började bra första halvtimmen, men tappade sedan lite men det blev tryggt i och med att vi satte två mål i slutet av första. I andra kontrollerade vi matchen, kommenterar juniortränaren Bertil Henriksson.

IFK Malmö började jättebra och hade övertaget första halvtimmen. Man skapade också några heta chanser. 1-0 kom dock inte förrän efter 42 minuter då Kelmend Doko sköt in bollen, han ökade sedan också på till 2-0 innan halvtid.

I början av andra halvleken får Ängeholm en man utvisad och detta utnyttjar IFK. 3-0 kommer efter 53 minuter genom Jonas Persson. Aziz Husseini blir tvåmålsskytt när han kommer fri efter 57 minuter och slår in 4-0.

Efter 69 minuter får Ängelholm ytterliggare en man utvisad. IFK Malmö skapade en rad chanser till och det skulle inte varit orättvist om matchen slutat 8-0. Ängelholms målvakt räddade Ahmed Chahrours straff i den 86:e minuten.

– Våra spelare är glada för att hålla i bollen för länge. Jakob höll ihop backlinjen bra. Han och Daniel Karjalainen var våra bästa spelare i dag.

IFK Malmö är fortsatt skadedrabbat. Volkan Fidan, Björn Johansson och Andrei Moticeac saknades alla p.g.a. skador. Därför använde man sig av P16-spelarna Shaban Sadiku och Feroz Razwan. Nästa lördag klockan 13 spelar man borta mot Högaborgs BK.

IFK Malmö – Ängelholms FF 4-0 (2-0)
Mål: 1-0 (42) Kelmend Doko, 2-0 (45) Aziz Husseini, 3-0 (53) Jonas Persson, 4-0 (57) Aziz Husseini

IFK MALMÖ (4-4-2)

Syrar Al-Kuwaity

Samer Ali
Jakob Bergstrand
Martin Jönsson
Mario Vargas

Kelmend Doko
Daniel Karjalainen
Jonas Persson
Luan Topalli

Aziz Husseini
Ahmed Chahrour

Avbytare

Shaban Sadiku
Feroz Razwan
Jasmin Karahodic
Artan Batiki
Per Johansson (målvakt)