IFK besegrade Önnereds HK

IFK Malmö besegrade Önnereds HK med 34-30 i River Games.

I sanningens namn skall sägas att Önnered inte gjorde nåt större väsen av sig i elitserien, och såvitt vi kunde se, har laget inte blivit starkare inför denna säsong. Dock är Önnered ett av lagen som vi räknar med skall finnas med i kampen om dom allsvenska platserna.

Matchen karaktiserades i första halvlek av lite okoncentrerat försvarspel från båda håll med mycket kontringar som följd. Därigenom blev målvaktsspelet lidande, och ingen målvakt lyckades stoppa inflödet av mål i första halvlek.

I andra halvlek skärpte vi till försvarsspelet, och ändrade inledningsvis till 4-2 spel vilket våra kamrater från Önnered hade svårt att komma underfund med, och Tomas Drivstedt kom tillbaka mellan stolparna och lyfte sitt målvaktsspel minst en klass.

Detta gjorde att vi vann andra halvlek med 18-12 efter fortsatt bra anfallsspel och bättre skärpa i försvarsspelet. Individuellt gjorde Daniel Hedlund och Pierre Chamizo bra i från sig, även Marius Vargalui som firade tidig julafton med 16 mål och mycket låg felprocent, får naturligtvis också utkvittera ett gott betyg.

Hometeam: ÖNNEREDS HK
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 17-16
Scorefull: 30-34
Arena: –
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Tomas Drivstedt
Erik Åström
Patrik Åswärd

Marius Vargalui
Jimmy Nordström
Daniel Persson
Martin Tidén
Daniel Hedlund
Mikael Olsson
Daniel Thysell
Anders Isgren
Fredrik Björk
Pierre Chamizo
Fredrik Nilsson
Awayteam Sub: Marius Vargalui 16
Daniel Hedlund 6
Pierre Chamizo 4
Anders Isgren 3
Daniel Thysell 2
Fredrik Nilsson 2
Daniel Persson