Ajax/Farum krossade IFK Malmö

I lördagens träningsmatch i Köpenhamn kom IFK Malmö till spel med ett starkt reducerat manskap, endast en avbytare kunde mönstras vilket fick till följd att IFK inte kunde bjuda på något motstånd överhuvudtaget. Slutresultatet skrevs till 34-15 efter 17-7 i paus.

Tyvärr börjar det intensiva matchandet den senaste tiden att sätta sina spår i truppen som börjar bli rejält sliten. I dagens match kunde ej Anders Isgren (skadad), Martin Tidén (skadad), Daniel Persson (tjänsten), Jimmy Nordström (sjuk), Patrik Åswärd (semester), deltaga.

När man då möter ett lag som förmodligen kommer att ligga på den övre halvan av danska 1:a ligan och med danska landslagets playmaker Joakim Boldsen i spetsen, så kan det bara gå åt ett håll.

Som lök på laxen fick IFK under matchens gång ytterligare två jobsposter i form av skador på Pierre Chamizo (stukad fot) samt Daniel Thysell (lårkaka).

Mycket mer finns inte att orda om dagens träningsmatch och det känns orättvist att gå in på någon individuell spelarkritik med tanke på omständigheterna.

Hometeam: AJAX/FARUM
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 17-7
Scorefull: 34-15
Arena: –
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Tomas Drivstedt
Erik Åström

Marius Vargalui
Daniel Hedlund
Daniel Thysell
Pär Winkvist
Fredrik Nilsson
Pierre Chamizo
Fredrik Björk
Awayteam Sub: Daniel Hedlund 4
Marius Vargalui 4
Daniel Hedlund 3
Fredrik Nilsson 2
Pierre Chamizo
Pär Winkvist