P15 vann Ball Around Clock

IFK Malmös P15 lag gjorde en bra insats även denna helgen i Ball Around Clock. Lag 2 vann turneringen efter att i finalen besegrat Onslunda med 3-1

Helgens cup (B.A.C.cupen) var även den lyckosam. Lag 1 var mycket nära att gå till final men förlorade med 4-3, efter att ha hämtat upp ett 4-0 underläge. Ett oavgjort resultat hade räckt till att gå till final mot lag 2 men tyvärr var det Onslunda som vann och fick möta lag 2 i finalen.

Finalen mot Onslunda började i ett lugnt avvaktande tempo för att vara en inomhusmatch där lagen kände på varandra.Men efter ungefär 5 minuter tar matchen fart. Efter att ha tappat bollen i anfall ställer Onslunda snabbt om och gör mycket rättvist 1-0. Efter baklängesmålet tar sig killarna samman och stegrar tempot samt visar lite mer vilja att vinna, vilket visar sig ganska snabbt genom en kvittering av Tobias efter 8 minuter. De sista 5 minuterna är det IFK-spelarna som har en konstant press mot Onslundamålet vilket också ger utdelning till 2-1 och 3-1 vilket också blir slutresultatet, genom Firat.