Mycket folk när ungdomssektionen höll julfest

Det fanns över 200 personer på plats när IFK Malmös ungdomssektion höll julfest på söndagen. Ungdomsspelare, ledare och föräldrar fanns på plats, samt Martin Alm och Anders Jemail från IFK:s Superettanlag.

Efter en fika bestående av bulle, några pepparkakor och dryck hälsade ordföranden Rolf Axel Nordström alla hjärtligt välkomna. Det delades ut medaljer till de som deltagit i seriespel under året, medan de nytillkomna under hösten fick diplom.

– Det finaste priset är dock det som går till den bästa kamraten i varje lag, säger IFK Malmös ordförande Rolf Axel Nordström och delar ut priset till respektive kamrat.

Dans kring granen och dragning i lotteriet hörde till begivenheterna innan det var dags för tomten, som avslutade tillställningen med att dela ut godispåsar. Det var ett trevligt arrangemang som uppskattades av besökarna och förhoppningen är att det ska bli årligen återkommande.

Bästa kamrat:
P7/8 Sauaulla Haya
P9 Erik Johansson
P10 Robel
P11 Omar Aouldz
P12 Mirza Nezerevic
P13 Lars Laurell
P14 Edgardo Menjivar
P15 Richard Adamczyk