Fischbein fortsätter i "di gule"

IFK Malmös supportrar kan pusta ut. Mittfältaren Eric Fischbein, som kanske var fjolårets bästa spelare har bestämt sig för en fortsättning i "di gule".

– Han betyder väldigt mycket för oss. Vi har hela tiden hoppats på en fortsättning och det är positivt att vi hittat en uppgörelse så här tidigt, till skillnad från tidigare säsonger, kommenterar IFK Malmös ordförande Rolf Axel Nordström till ifkmalmo.com.

– Slutet gott, allting gott. Klubben är nöjd och jag är nöjd. Det är en tidningsanka att det skulle varit några problem tidigare, men allt tar sin tid, säger Eric Fischbein.

Eric Fischbein kom till IFK 1998 från Hammarby och förra säsongen var han en av Superettans bästa mittfältare, kanske till och med den bäste. Allsvenskan och Landskrona BoIS lockade inför årets säsong, men när inget slutgiltigt intresse visades blev det till en fortsättning i den gula tröjan.