P16 förlorade mot Bunkeflo

IFK Malmös P16 förlorade mot Bunkeflo IF:s juniorlag som vann med siffrorna 3-1.

– Det var en medioker match, det var inget speciellt bra spel från något av lagen så vi behöver inte heller skämmas för förlusten, kommenterar P16-tränaren Johnny Kristensson.

IFK förde spelet hela den första halvleken och tog också rättvist ledningen med 1-0 i den 14:e minuten. Efter några djupledslöpningar tar sig Nick Herzberg igenom Bunkefloförsvaret och petar in bollen. Efter en halvtimme har IFK ett utsökt tillfälle att utöka ledningen när man får straff, men Tobias Kristensson bränner den. Istället för IFK-ledning med 2-0 kommer Bunkeflo igenom i sitt enda anfall den första halvleken och kvitterar.

Andra halvlek vill nog IFK helst glömma. Även om man höll uppe spelet någorlunda tog man helt slut och Bunkeflo kunde vinna med 3-1.

– Vår träningsvecka på hemmaplan, med sju pass måndag-fredag, varav två pass tisdag och torsdag, gjorde att killarna inte orkade den andra halvleken. Det var många trötta ben och huvuden.

– Vi har haft en tuff försäsong, inte i en enda match har vi kunnat ställa upp med ordinarie manskap. Många har saknats p.g.a. skador, influensa och andra sjukdomar. Idag kunde vi t.ex. endast ställa upp med fyra spelare på sina ordinarie platser. Dessutom fick vi låna in två spelare från P87.

I nästa match som spelas på onsdag den 3/4 väntar Anderslövs allsvenska juniorlag.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 3-1 (1-1)
Mål: 0-1 (14) Nick Herzberg

IFK MALMÖ (4-4-2)

Adnan Zukancic

Himan Shaker
Firat Sahan
Tobias Kristensson
Besnik Liazani

Ahmed Abed el Karim
Fatos Queriqi
Zoran Jovanovic
Carlos Quros

Azeem Razwan
Nick Herzberg

Avbytare

Mohammed Al-Heich (Azeem Razwan 65)
Ahmed (Nick Herzberg 75)