IFK Malmö vann Ärets nionde seriematch med klara 6-0, sedan alla mÄlen kommit i den första halvleken. DÀrmed drygade man ut ledningen i division 5 sydvÀstra till fem poÀng eftersom Bunkeflo IF endast spelade 0-0 mot Husie DIF.

Än en gĂ„ng var IFK det överlĂ€gset bĂ€sta laget och man gjorde en rakt igenom gedigen insats. Försvaret spelade stabilt, mittfĂ€ltet var slitstarkt och framĂ„t var det vĂ€ldigt vasst, i alla fall i den första halvleken.

Årets superskytt Ă€n sĂ„ lĂ€nge, Inger Larsson sĂ„g med tvĂ„ mĂ„l till att gĂ„ upp pĂ„ 15 mĂ„l i skytteligan nĂ€r halva serien Ă€r avverkad. Pernilla Frösslund stod ocksĂ„ för en vĂ€ldigt bra insats i försvaret.

IFK Malmö – IFK Klagshamn 6-0 (6-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 3
Domare: Erdal Okur, Arlöv
MÄl: 1-0 (4) Inger Larsson, 2-0 (8) Malin Holk, 3-0 (19) Maria Svensson, 4-0 (28) Inger Larsson, 5-0 (35) Linda Persson, 6-0 (40) Jenny Malmström
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Annika PĂ„lsson

Camilla Bergström
Pernilla Frösslund
Maria Svensson
Veronica Ahlgren

Jenny Malmström
Malin Tufvesson
Veronica Andersson
Pia Lindström

Malin Holk
Inger Larsson

Avbytare

Ann Malmström
Linda Persson
Sofia Svensson (mÄlvakt)