Oldgirls förlorade sista seriematchen

IFK Malmös oldgirls förlorade sista seriematchen mot Janstorps AIF med 0-2.

Torsdag 15 augusti, en härlig sommarkväll åkte vi ner till Janstorp för att spela den sista seriematchen.

Vi hade ett stort övertag i hela matchen men lyckades inte få in bollen mellan stolparna. Istället gjorde Janstorps Gunilla mål på ett litet misstag från vår sida. En perfekt lobb över vår målvakt och 1-0 till hemmalaget i halvtid.

Vi börjadet andra halvlek lika bra som den första och fortsatte att dominera matchen. Efter ungefär tio minuters spel tappade vi markering på mitten och det var åter dags för Gunilla i Janstorp att göra en ny perfekt lobb. 2-0 och det blev slutresultatet också.

Det var inte vår kväll och det höll Janstorps tjejer även med om. Nästa gång oldgirls intar planen, blir söndagen den 25/8, då den traditionella OldGirls Cupen ska spelas. I skrivande stund har vi inte fått några tider men jag återkommer med dessa.

Janstorps AIF – IFK Malmö 2-0 (1-0)

Arena: Janstorps IP
Mål:

IFK MALMÖ

Lilibeth Svärd

Anett Bengtsson
Karin Randerz
Eva Hansson
Ingela Olsson
Marie Svensson
Marie Nilsson
Lotta Svensson
Ann Malmström