Inget spel för Eriksson

Beskedet blev dystert. Det blir inget spel för IFK Malmös anfallare Magnus Eriksson mot Assyriska. Svullnaden i knäet har ännu inte gått ner och därför tvingas han också avstå från spel.

– Känns lite som oturen grinar oss i ansiktet för tillfället. Bara till att hoppas att han är tillbaka redan mot Boden, men det är bara att avvakta till att svullnaden har gått ner, berättar IFK Malmös tränare Patrik Johansson till ifkmalmo.com.

Avsaknaden av Magnus Eriksson gör också att Patrik Johansson måste frångå sina principer att lämna en startelva minst dagen före match. Den från fredagen lämnade elvan kan det därför bli en del ändringar i.

– Det går inte att lämna ut någon ny elva, eftersom det tyvärr inte är klart ännu. Att plocka ut någon av de som finns med från start där är kanske inte aktuellt, men däremot en del omflyttningar.