Inför IFK Malmö -Sjöbotjejerna

Ifkmalmo.com ska nu även förse sina läsare med information inför damlagets seriematcher. På söndagen är det seriefinal i division 4 södra hemma mot serieledande DFK Sjöbotjejerna.

Truppen: Annica Påhlsson – Jenny Malmström, Therese Lövqvist, Inger Larsson, Malin Tufvesson, Camilla Bergström, Emma Henriksson, Carolina Videla, Susanne Carlsson, Malin Engelbrecht, Urszula Striner, Pia Lindström, Sofia Jönsson, Bodil Rochmann, Johanna Gustavsson, Karin Ceasar.

Aktuellt: Anna Hansson kan börja springa lätt på måndag efter sin korsbandsskada. Martina Sällergård väntar dock fortfarande på att få tid för operation. Då väntetiden är fem månader kan det alltså dröja ett tag till. Vidare har Malin Holk halsfluss och saknas, liksom Emma Skatka och Maria Svensson som är bortresta.

Christian Påhlsson, tränare: – Det är många som har blossat upp den här matchen i onödan. Visst är det en seriefinal, men vi går som alltid in för tre poäng och jag tror att vi har goda segerchanser. Även om vi kör på för 100% så känner jag ingen större press på att vinna. Det finns många lag som kan ta poäng av Sjöbotjejerna, men det hade såklart suttit skönt med en seger. På träningarna har det också sett riktigt bra ut och ett flertal spelare har kommit tillbaka efter sina långtidsskador/semestrar för att slåss om platserna i truppen. Konkurrensen är angenäm till skillnad från ifjol då vi fick ringa in en del spelare som egentligen hade slutat för att få fullt lag.