Assyriska i form

Det är ett Assyriska Föreningen med uppåtgående form som på lördagen kommer till Malmö för match mot IFK Malmö. Efter tre raka segrar är avståndet till lagen under strecket nu uppe i hela fem poäng.

– Vi är inne i en bra trend och det ser bra ut även spelmässigt. Än är det dock för tidigt att slå oss till ro. Skulle vi förlora mot IFK Malmö och de andra lagen vinna är vi snart med därnere igen, konstaterar AFF-tränaren Conny Karlsson till ifkmalmo.com.

Senaste matchen mot IFK Norrköping var Assyriskas förmodligen bästa för året. 3-0 är imponerande siffror, men det kunde blivit betydligt större om skärpan funnits där hela tiden.

– Missa kanske lite för mycket, men man måste ändå vara nöjd med ett sådant resultat. Men den matchen måste vara glömd nu för matchen mot IFK Malmö är verkligen en sexpoängsmatch, menar Assyriskatränaren.

– Vinner vi är vi åtta poäng före dem, om de vinner endast två. Oavsett resultat är jag i alla fall övertygad om att det blir till att kämpa in i det sista.

Mot "di gule" är innermittfältaren Dennis Östlund avstängd. Ivan Isakovic, i normala fall ytter flyttar in, medan Eddie Moussa tar platsen till höger på yttermittfältet.

ASSYRISKA FÖRENINGEN (4-4-2)

Erland Hellström

Johan Ländin
Pierre Bengtsson
Zoran Manovic
Ghassan Heamed

Eddie Moussa
Michael Borgqvist
Ivan Isakovic
Joel Riddez

Kabba Samura
Christos Christoforidis

Avbytare

David Durmaz
Melke Demir
Pagguy Zunda
Tomas Andersson
Jonas Bohlin (målvakt)