Hemlighetsmakeri i IFK Malmö

IFK Malmös läge i Superettan är utsatt efter fem raka förluster och en femtondeplats i tabellen. Av den anledningen är det också mycket hysch-hysch kring laget inför lördagens måstematch mot Assyriska Föreningen.

– Vi vill inte ge motståndarna några fördelar och därför är det bara jag och spelarna som vet vem som kommer att spela i morgondagens match, förklarar IFK Malmös tränare Leif "Fille" Ohlsson till ifkmalmo.com.

– Vinst är det enda som gäller, det finns inget annat. Skulle det lyckas är chansen att klara oss kvar fortfarande rätt så god, annars blir det betydligt tuffare med tanke på att vi i sådana fall måste vinna nästan fyra av de fem återstående matcherna.

Inte heller kring sjukdomar och skador vill Fille lämna ut någon information, mer än att de som är uttagna i 18-mannatruppen denna gång ska vara fullt speldugliga. Viktigt eftersom vartenda litet avbräck för tillfället kan bli ödesdigert.

– Det är bra att ha alla tillgängliga förutom då Fredrik Jönsson som är långtidsskadad. Wissam Barjawi räknar jag inte med, han är helt ur form och är också sjuk för tillfället, säger Leif Ohlsson.

IFK Malmö får tillbaka Magnus Eriksson och Jörgen Svensson som var avstängda mot Café Opera. Någon avstängning mot Assyriska har man inte.

Truppen: Kenneth Mattsson, Mattias Filipanics – Anders Jemail, Magnus Eriksson, Martin Alm, Marcus Svensson, Jörgen Svensson, Glenn Holgersson, Ivan Milosevic, Nikolaj Rasmussen, Martin Abrahamsson, Dan Ingvarsson, Johan Åkesson, Jonas Danielsson, Pontus Andersson, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Niclas Öberg