Utslaget Forward siktar på vinst

Visiten i landets näst högsta serie kommer denna gång bara vara en säsong för BK Forward. Med två omgångar kvar står det klart att man får lämna Superettan. Peter Sjösten som kallades in nio omgångar före slutet blev inte någon mirakelman.

– Nej, tyvärr blev det inte så. Men vi får väl försöka göra en bra avslutning så vi i alla fall har en lite bättre trend inför nästa år i tvåan, konstaterar BK Forwards tränare PJ Sjösten till ifkmalmo.com.

Första anhalt är Malmö IP och gulskrudade IFK Malmö som ännu inte har klart med något Superettankontrakt 2004. Så visst har Örebrolaget fortfarande något att spela för, inte minst gentemot konkurrenterna.

– Inte för att jag vill säga vilket lag som jag vill ha kvar, men Falkenberg hade nog inte blivit glada på oss om vi medvetet inte gjort vårt bästa. Och det ska vi givetvis försöka göra.

– Vi siktar på vinst, men vad sedan motivationen i slutändan räcker till är en annan sak. Jag hoppas dock att killarna trots läget kan fokusera tillräckligt på uppgiften.

Peter Eriksson är avstängd sedan han åkt på klubbens första utvisning för säsongen hemma mot IF Brommapojkarna. Anmärkningsvärt!

Truppen: Claes Lundberg, Henrik Askeblom – Niklas Widmark, Magnus Wikström, Stefan Larsson, Robert Ekström, Peter Olsson, Modou Jallow, Samuel Mokede, Daniel Jansson, Ola Lundgren, Henrik Andersson, Jonas Sundelin, Marcus Johannesson, Niklas Antonen, Andreas Kling