Tre nyckelspelare stannar i IFK Malmö

Så föll då ytterligare några kort på plats för IFK Malmö. Skyttekungen Magnus Eriksson, lagkaptenen Jonas Danielsson och pålitlige högerbacken Anders Jemail vill samtliga vara med om det förväntade återtåget till Superettan. Till att börja med är de kvar ett år till.

– Det är alltid en risk att en klubb blir strandsatt beträffande spelare när man åker ur en serie. Men de var väl aldrig riktigt oroligt med dessa spelarna. Sedan när de fick reda på tränaren bestämde de sig direkt, säger IFK Malmös Bo Cronqvist till ifkmalmo.com.

Spelarröster

Anders Jemail: – Vi är glada över att få hit en sådan kille, som delar våra idéer och intressen. Viktigt att det är en tränare som har ett hjärta i klubben sedan tidigare, det inspirerar alltid.

Magnus Eriksson: – Ett par klubbar hörde av sig till mig, men när jag fick reda på den nya tränaren bestämde jag mig direkt för en fortsättning. Han har varit med mycket i elitfotbollen och vet vad det innebär. Det känns mycket positivt.