TFF vann Rexam Cup

Det finns inte många turneringar överhuvudtaget för juniorer. Men varje år anordnar IFK Malmö en i Kombihallen på Stadionområdet. Denna upplagan av Rexam Cup, som egentligen skulle ha avgjorts 2003 vanns av Trelleborgs FF.

Det finns inte många turneringar överhuvudtaget för juniorer. Men varje år anordnar IFK Malmö en i Kombihallen på Stadionområdet. Denna upplagan av Rexam Cup, som egentligen skulle ha avgjorts 2003 vanns av Trelleborgs FF.

Ursprungligen hette turneringen passande nog Kanarie Cup, men sedan Rexam hösten 2002 gått in som huvudsponsor är den döpt efter företaget. Förstapriset på 10 000 kr och en gigantisk vandringspokal gick då till "hemmalaget" IFK Malmö.

För första gången spelades det i år på konstgräs. Av den anledningen att man höll på att lägga gräset vid den egentliga tidpunkten, blev turneringen flyttad till i början av 2004.

Trelleborgs FF var det genomgående bästa laget och vann i år före Lunds SK, IFK Malmö 1 och BK Olympic. I finalen som slutade 3-0 var ett tappert stridande Lunds SK stundtals utspelat.

Christian Ahlström, TFF, fick priset som bäste utespelare och bäste målvakt var IFK Malmös Adnan Zukancic. Enväldig jury och prisutdelare, IFK Malmös A-lagstränare Anders Grimberg.

TFF:s segrande lag: Alexander Cvetkovski, Jasmin Rozajac – Alexander Boukef, Patrik Nilsson, Henrik Hjalmarsson, Niklas Olsson, Mathias Roos, Christian Ahlström, André Hansson, Tobias Hansson, Ola Svensson, Emil Mårtensson. Tränare: Kenth Thörn.